Presentació de la recepta de corball amb salsa de llimona i anet|BELLATERRA GOURMET
INGREDIENTS 2 PERSONES:
500 g de corball
El suc d’una llimona
3-4 branques d’anet fresques
200 ml de crema fresca
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre
Làmines de patata i remolatxa rostides.
ELABORACIÓ:
Col·loqueu les supremes de corball en una paella antiadherent amb una cullerada sopera d’oli d’oliva.
Assaonar amb sal i pebre al gust, tapar la paella, abaixar el foc i continuar cuinant el corball a foc molt baix i guisat durant deu minuts més, sense donar-los la volta.
Mentrestant, prepareu la salsa de llimona i anet. Escalfeu el suc d’una llimona en una cassola petita, afegiu l’anet picat finament i la nata liquida, porteu-ho a ebullició, després baixeu el foc i deixeu-ho coure 2-3 minuts més. Modifiqueu amb sal i pebre.
Per presentar els plats, amb una espàtula, organitzar amb suavitat el corball sobre les patates i remolatxa rostides al plat, i cobrir amb la salsa d’anet i llimona.
Bellaterra Gourmet recomana acompanyar-lo amb un vi blanc de la D. O. Penedès
Gramona Gewürztraminer de glass
“Un vi blanc amb unes notes florals que recorda els pètals de rosa”