
Ingredients:
1 ceba mitjana picadeta
1 pebrot vermell picat
4 grans d’all finament picats
4 tomàquets Sant Marzano sencers i pelats
2 culleradetes de Paprika hongarès dolç o picant
sal i pebre de molinet al gust
6 ous grans ecològics (número 0)
Julivert fresc per decorar
Preparació:
Escalfar oli d’oliva en un paella i sofregeix les cebes picadetes, afegiu el pebrot vermell que segueixi sofregint, afegiu l’all i cuinar una mica més.
Afegiu els tomàquets, remenant-ho amb una cullera de fusta fins que es desfacin els tomàquets
Afegiu el Paprika, la sal, el pebre i deixar-lo reduïr una mica mes a foc lent
Afegiu els ous un a un acuradament sobre la salsa
Cobriu la paella i deixeu coure els ous al vostre gust, aprox 6-7 minuts.
Shalom i bon profit!
Decoreu amb el julivert fresc picat
Acompanyar amb pa de sègol o pita