• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Des de Bellaterra 2009, informació global sense ànim de lucre. Facta Non Verba X Bellaterra (Vallès Occidental)

Feeds:
Entrades
Comentaris
« BELLATERRA GOURMET [Vídeo] Restaurant La Taula de Barcelona
BELLATERRA MÚSICA Homenatge a Alicia de Larrocha: “DECCA publica tots els seus enregistraments” »

BELLATERRA GOURMET Bell e Buon: Les millors Lasagne de Barcelona

18 Agost 2019 per Viot

Per molt que Barcelona és plena de restaurants i pizzeries originals obertes per italians, ja que la capital de Catalunya té més de 36.000 residents d’aquesta nacionalitat, no totes sorprenen per una gran qualitat i menys quan parlem de la pasta fresca i unes Lasagnes autèntiques.

Bell e Buon tocant l’Hospital de Sant Pau|CEDIDA

Belle e Buon ofereix un bon assortiment d’elles, des de la clàssica amb Ragout, passant pel les vegetals d’espinacs, carbassa, fins la sorprenent amb ceps i tòfona. Són tan complertes, que com plat únic quedareu força satisfets i tips. És d’agrair que la pasta estigui servida sempre “al dente”. Els postres cassolans tradicionals italians estàn molt ben elaborats, i és per això que recomanem us deixeu un forat per gaudir-los intensament. Aprofiteu per escollir-ne un bon vi italià de totes les D. O. que ofereixen, servit a temperatura de celler, i si us agraden, els típics licors. Aquí les aigües de la casa també són italianes, com la San Pellegrino amb gas o Panna sense gas.
El servei parla idiomes, sense oblidar el català, és molt atent i profesional, a l’alçada dels millors italians de la ciutat comtal.Bell e Buón” és una expressió “partenopea” (napolitana) que representa sorpresa o alguna cosa inesperat, bàsicament un “agradable estupor“.

Vista general del BelleBuon |BELLATERRA GOURMET

La redundància de dues paraules, “Bell” i “Buono” confereix una sensació de sacietat vocal. Tot això es reflecteix en la cuina d’aquest restaurant, feta d’antics valors, de sabors genuïns i d’agradable estupor en cadascun dels seus plats.

Lasagna de ceps i tòfona del BelleBuon|BELLATERRA GOURMET

L’amor i la passió amb els quals es preparen les viandes es poden assaborir des del primer mos i el respecte per la tradició culinària italiana s’identifica plenament en cada plat.

Ambient del menjador del Bell e Buon |BELLATERRA GOURMET

El xef, natural de la regió de la Campània, en el sud d’Itàlia, proposa en el seu restaurant una cuina artesanal en tots els seus aspectes, les pastes fresques són elaborades manualment i tots els menjars es cuinen al moment.

Lasagna vegetal d’espinacas del Bell e Buon |BELLATERRA GOURMET

En alguna d’elles és fàcil trobar també l’autèntic estil “irpino”. propi de la província de Avellino.

Decoració amb productes italians |BELLATERRA GOURMET

Des de la seva obertura, fa ja set anys, BelleBuon és un punt de referència de l’autèntica cuina tradicional italiana a Barcelona.BELLEBUÓN Ristorante Pizzeria Travessera de Gràcia, 441 (Cartagena)Barcelona☎️ 935 141 971Horaris:Dimarts a Dijous: 19:00 – 23:30
Divendres i Disssabte: 12:30 – 16:00 y 19:00 – 23:30
Diumenge: 12:30 – 16:00 y 19:00 – 22:30

Share this:

  • Twitter
  • Facebook

T'agrada:

M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat Barcelona, Bell e Buon, pizzeria, ristorante |

  • Agost 2019
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « jul.   set. »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Segueix S'està seguint
    • BELLATERRA.CAT
    • Join 26 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Personalitza
    • Segueix S'està seguint
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    %d bloggers like this: