Feeds:
Entrades
Comentaris

Archive for 29/07/2020

El cava Can Sala elaborat per Vins Familia Ferrer, copropietaris de Freixenet, ha estat escollit el millor escumós del món per The Drinking Business.

Cava Can Sala de Paratge Qualificat|GRUP FREIXENET

Tanmateix, donades les altes puntuacions atorgades pel jurat, el cava Can Sala ha obtingut la qualificació de Sparking Wine Master 2020, un reconeixement que cap escumós va aconseguir l’any 2019.

El jurat del Global Sparking Wine Masters, format pels experts Patrick Schmitt M.W, Michelle Cherutti-Kowal M.W. i Simon Field M.W, va destacar del cava la “profunditat de sabor” i les seves “capes de caràcters complementaris”. El certamen està organitzat per The Drinks Business, la principal publicació del sector de les begudes a nivell mundial, comptant amb més de 6 milions de visitants únics en el seu portal web l’any 2019.

Freixenet Can Sala (abans Casa Sala) és un dels dotze primers caves de paratge qualificat que hi ha a tot Espanya, una categoria que inclou únicament caves singulars produïts en una àrea menor dins de la DO Cava qualificada per les seves excepcionals condicions edàfiques i climatològiques. I és que Freixenet Can Sala, elaborat amb una premsa originària de la Xampanya i que data de l’any 1900, és un petit diamant polit a mà d’el qual només es produeixen 20.000 ampolles anuals.

Els seus 7 anys de criança en ampolla amb tap de suro anticipen un producte inimitable, d’una qualitat fonamentada en els petits detalls. El cava Freixenet Can Sala no et deixarà indiferent. A més de ser un dels dotze primers caves de paratge qualificat, també té 90 punts a la prestigiosa guia Parker.

Read Full Post »