El Muesli el va inventar el metge suís Maximilian Bircher-Benner a principis de segle XX, inspirat en el sopar d’un pastor que va trobar en una de les excursions amb la seva dona per la zona dels Alps, s’ha anat popularitzant com alimentació saludable, i en dietes vegetarianes. És nutritiu, energètic i saciant i un còctel bastant complet de vitamines, minerals, proteïnes i hidrats de carboni, i per normalitzar les modernes dietes desequilibrades, o per a persones amb problemes de restrenyiment.
Galetes Angi de muesli | BELLATERRA GOURMET
INGREDIENTS PER UNES 30 UNITATS:
125 g de mantega suau
1 polsim de sal fina
Vainilla en pols
90 ml xarrop d’auró de Quebec
1 ou ecològic del 0
220 g de muesli
100 g de farina
1/2 sobre de llevat instantani
Galetes Angi de muesli tretes del forn | BELLATERRA GOURMET
PREPARACIÓ:
Temps total : uns 30 mins
Preparació: uns 10 min
Cocció: uns 12 min
Preescalfeu el forn a 180 ° C (Th 6).
Combina un polsim de sal, i mantega estovada i la vainilla.
Incorporeu-hi el xarrop d’auró i després l’ou sencer.
A continuació, es barreja el muesli i la farina amb el llevat.
Organitzar les culleradetes de la barreja sobre una fulla de forn recoberta de paper de cocció.
Coure durant uns 12 minuts.
Després de coure-les, deixeu-les refredar
fora del forn durant uns 10 minuts, i guardar-les dins la vostra llauna preferida.
Bellaterra Gourmet us desitja un bon profit i una bona cuina!