• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Junta veïnal EMD Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Bellaterra (Vallès Occidental), des de l'any 2009, "Informació global sense ànim de lucre" FACTA NON VERBA X BELLATERRA

Feeds:
Entrades
Comentaris

BELLATERRA GOURMET: Espàrrecs Cojonudos de Navarra amb velouté de tomàquet i pernil ibèric de gla

13 Octubre 2020 per FLPT

Avui dimarts i 13 Bellaterra Gourmet us aporta una recepta gustosa i fácil de preparar: Espàrrecs de Navarra amb una salsa velouté i pernil ibèric de gla.

Espàrrecs Cojinudos de Navarra amb una velouté freda de tomàquet i pernil ibèric de gla |BELLATERRA GOURMET

La velouté és una salsa clara que està formada per un brou (denominat fons clar, que pot ser de verdures, carn d’aus o de vedella, fins i tot un fumet de peix), tot això lligat amb un roux (pot ser blanc o ros). per exemple, una velouté d’au estaria formada per un fons d’au i un roux ros. Es tracta d’una salsa mare, de manera que pot utilitzar-se com a base per a altres salses de la cuina francesa. A la velouté de peix se l’anomena “velouté magra” ja l’elaborada amb vedella se li denomina genèricament “salsa blanca greix”. L’aspecte, per regla general, dens d’aquesta salsa fa que de vegades es la denomini com una crema.

Comparteix això:

  • Feu clic per compartir al Facebook (S'obre en una nova finestra) Facebook
  • Feu clic per compartir a X (S'obre en una nova finestra) X
M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat Bellaterra Gourmet, Espàrrecs de Navarra amb velouté de tomàquet i pernil ibèric de gla |

  • Octubre 2020
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « set.   nov. »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Junta veïnal EMD Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Reblog
  • Subscriure's Subscrit
    • BELLATERRA.CAT
    • Uneix altres 31 subscriptors
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Subscriure's Subscrit
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Gestioneu les subscripcions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    %d