• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Des de Bellaterra 2009, informació global sense ànim de lucre. Facta Non Verba X Bellaterra (Vallès Occidental)

Feeds:
Entrades
Comentaris
« SERVEI DE CONFIANÇA: NOU! La Granja ens ofereix pizzes fresques a domicili
SERVEI DE CONFIANÇA: Sasa Fruits de Sant Cugat serveix a Bellaterra »

BELLATERRA GOURMET: Com fer un pa de pessic de pastanaga al microones

14 Mai 2020 per Viot

En pocs minuts els amants del dolç podran gaudir d’aquest senzill postres

DIARI DE GIRONA: Si t’agrada cuinar i a més, dolç, aquí us mostrem una deliciosa recepta amb pastanaga per prendre durant l’esmorzar, per postres o amb el cafè per berenar. Es tracta del pa de pessic de pastanaga, un pastís increïblement sucós, esponjós i amb una olor que enamora a qualsevol comensal.

A més, si et falta temps, hi ha una solució per satisfer el teu paladar i lluitar contra el rellotge: el microones. Moltes persones creuen que el microones no passa de ser una mera eina per escalfar menjar ja cuinat, però res més lluny de la realitat. Ben utilitzat, un microones pot realitzar multitud de receptes en un temps molt breu, el que el converteix en gran aliat a l’hora de cuinar. Aquí us deixem una deliciosa recepta per preparar un de pessic de pastanaga.

Ingredients:

175 grams de pastanaga
2 ous
90 grams de farina
150 grams de sucre
50 mil·lilitres d’oli d’oliva verge extra
10 grams de llevat químic
sucre glass
40 grams de nous pelades

Preparació el pa de pessic de pastanagues a microones:

Introduïm a la picadora les pastanagues pelades i el sucre, i ho piquem tot. A continuació, afegim els dos ous i l’oli d’oliva, i ho barregem bé.

Ara, incorporem a la barreja la farina i el llevat i tornem a barrejar-ho tot, fins que queda una barreja amb consistència líquida, que haurem de abocar en un motlle untat amb mantega.

Tapem el motlle i posem al microones a màxima potència uns set minuts. A continuació, el traiem, el destapem i deixem reposar el pa de pessic uns cinc minuts, abans de desemmotllar-lo.

Per acabar, un cop fred hi afegim el sucre glass empolvorat i les nous, que són un element opcional, i ja tenim el nostre pa de pessic, que estarà suau i esponjós.

Share this:

  • Twitter
  • Facebook

T'agrada:

M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat Bellaterra Gourmet, Pa de pessic de pastenaga, recepta |

  • Mai 2020
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    « abr.   juny »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Segueix S'està seguint
    • BELLATERRA.CAT
    • Join 27 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Personalitza
    • Segueix S'està seguint
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    A %d bloguers els agrada això: