Recepta fàcil de tarta Tatin de pera

Recepta Angi de Tarta Tatin de pera conference|BELLATERRA GOURMET
INGREDIENTS:
1 pasta de full o brisée
1 kg de peres conferance
4 cullerades de sucre
1 sobre de sucre vainillat
15 g de mantega de vaca
PREPARACIÓ:
Temps total dedicat: uns 45 min
Preparació: uns 15 min
Cocció: uns 30 min
Preescalfeu el forn fins al termostat 7 (200 ° C).
Peleu les peres conference, talleu-les en 4 (o més segons la mida)
Feu fondre la mantega en una paella i afegiu les peres fins que es vegin daurades.
Al motllo del pastís, repartiu les 4 cullerades de sucre i el sucre de vainilla.
Disposeu les peres de manera harmònica; la massa per la part superior, posant les vores al motlle.
Enforneu a 200 ° C (termòstat 7) durant 10 min, després 20 min a 150 ° C (termòstat 5) … Observeu la massa amb cura perquè no es cremi!
Si comença a enfosquir, poseu-hi alumini al damunt per evitar es cremi
NOTA: Ho podeu acompanyar de gelat de vainilla bourbon, nata montada o líquida.
Bona cuina i bon profit!!