El Clafoutis és una recepta tradicional francesa elaborada amb diferents fruites de temporada, com cireres, nabius, pera, préssecs, combinades amb diferents espècies i aromes. Bon Appetit!!

Clafoutis Angi de nabius|BELLATERRA GOURMET
INGREDIENTS PER 8 PERSONES
600 g de nabius
40 g de mantega semi salada + 20 g per al motlle
4 ous frescos ecològics del número 0
20 cl de llet
100 g de farina qualitat 000
60 g de sucre
1 sobre de sucre vainillat
1 polsim de sal
Sucre glaç
ELABORACIÓ:
Preescalfeu el forn a 210 ºC
Renteu ràpidament els nabius de temporada sota un raig d’aigua i escorreu-los.
Fondre els 40 g de mantega de vaca en una cassola petita de fons gruixut. Barrejar la farina, el sucre, la sal i el sucre de vainilla en un bol gran. Afegiu gradualment els ous ecològics i després la llet a poc a poc, continuant barrejant. Afegiu la mantega fosa.
Mantegueu bé la cassola de forn, afegiu directament els nabius i cobriu amb la barreja del Clafoutis.
Introduïu-lo al forn durant 10 minuts a 210 ºC i baixeu fins a 180 º C i deixeu-ho coure uns 20 minuts més.

Porció de Clafoutis d’Angi de nabius|BELLATERRA GOURMET
Serviu els Clafoutis fred o calent polvorejat amb el sucre glaç.
Bona cuina i bon profit!