PAPRIKAS DE PATATES I CABANOS
Recepta Angi de patates Monalisa amb Cabanos i Paprika dolç, amb pa fet a casa|BELLATERRA GOURMET
INGREDIETS PER 2 PERSONES
500 grams de patates Monalisa
200 grams salsitxes fumada Cabanos
1 ceba gran de Figueres
1 pebrot vermell
2 tomaquets ratllats
Pebre negra en gra
Sal
2 Fulles de llorer de Bellaterra
1 cullareta de Paprika dolç
Oli d’oliva verge
PREPARACIÓ:
En una cassola mitjana posar l’oli d’oliva i fer un sofregit amb la ceba tallada, el pebrot vermell i el tomaquet.
Rectificar al gust amb sal, pebre negre i la cullareta de Paprika dolç.
Agefir 1 llitre d’aigua i quan comenci a bollir afegir les patates tallades per guisat, les salsitxes tallades i les fulles de llorer.
Deixar reposar una mitja hora.
NOTA: Recomanem acompanyar el guisat amb bitxos bascos en vinagre.