“Maximmus Slow Pizza té un impecable i atractiu menjador al seu primer pis. L’atenció es molt honesta i profesional. Tots els productes de cuina són originals italians”.
Maximmus Slow Pizza de Sabadell|BELLATERRA GOURMET
Passejant ahir diumenge per Sabadell ens va cridar l’atenció una pizza sevida a la seva petita terrassa del Maximmus Slow Pizza, tant que avui dillluns ens hem desplaçar de nou per gaudir-la en directe dintre d’aquest bonic local situat al centre de Sabadell, obert ara farà poc més de dos anys.
Desi és un autèntic pizzaiolo i el forn de pedra portat de Nàpols|BELLATERRA GOURMET
Només entrar ens ha atès de maravella el seu titular en Jordi Fabà i la Judit López, per mostrar-nos les seves especialitats italianes, així com les impecables instal·lacions fetes amb molt de gust i gran professionalitat. El forn és de pedra i l’han importat directament de Nàpols, com tambe el cuiner pizzaiolo.
Detall d’una part del primer pis del Maximmus|BELLATERRA GOURMET
Fins ara hem tingut ocasió de gaudir de moltes pizzes napolitanes per Barcelona i altres llocs de Catalunya, però aquesta del Maximmus Slow Pizza de Sabadell l’hem trobat auténtica i bonisima, tant com al mateix Nàpols o Roma, on sovint tenim ocasió de viatjar.
Maximmus Slow Pizza té una complerta i atractiva carta de bones pizzes autèntiques napolitanes i variades receptes de pastas, tant bones que és dificil d’escollir. Recomanem demaneu el seu postre napolità Babà.
La prova de les millors pizzes es demostra amb la clásica napoletana|BELLATERRA GOURMET
També ens ha sorprès la varietat d’amanides creatives, sobretot per la seva qualitat i selecció de productes originals.
Bona l’amanida Pusitano amb Burrata del Maximmus|BELLATERRA GOURMET
Avui hem provat l’amanida de Burrata amb ruccula, confitura de figues i tomàquets secs, amb uns mini crostons cruixents en forma de panets. La clásica pizza Margherita amb autèntic tomàquet italià San Marzano, flor de Mozzarella i alfàbrega fresca l’ hem gaudit com les millors, tant que l’hem gravat en el record per gaudir-la més sovint, per quan ens desplacem de Bellaterra a Sabadell.
Acollidor racó del Maximmus Slow Pizza de Sabadell|BELLATERRA GOURMET
La cervesa a pressió que serveixen és l’original de la ciutat Pilsen de Txèquia, l’Urgell Pilsener, per tant gaudim de la millor cervesa d’Europa. El Kimbo cafè espresso també és dels millors italians, un autèntic Arabica barrejat de Nicaragua y Perú, amb un aroma floral fort i de tonalitats d’ametlla i aromàtiques espècies torrades.
MAXIMMUS SLOW PIZZA
Carrer Sant Antoni, 15
08202 Sabadell
☎️ 683 118 819