Bellaterra Gourmet comparteix amb el veïnat de Bellaterra la recepta de Tiramisù per 6 persones a l’estil d’Angi

TIRAMISÙ ESTIL ANGI
(Recepta per a unes 6 persones)
INGREDIENTS
500 g de Mascarpone
5 ous frescos ecològics
5 cullerades de sucre en pols
24 melindros
2 tasses de cafè aràbica sense sucre
2 cullerades d’Amaretto di Saronno
Cacau en pols Nesquik sense sucre
PREPARACIÓ
Separa les clares dels rovells.
Batre els rovells amb el sucre fins que s’espesseixi.
Afegir el Mascarpone i barrejar bé fins aconseguir una barreja cremosa i consistent.
Muntar les clares a punt de neu. (Una mica de sal ajuda que muntin millor).
Barregeu la crema del Mascarpone amb les clares muntades fins aconseguir una crema homogènia.
Barrejar el cafè fred aràbica i l’Amaretto di Saronno en un bol i xopar els melindros
.
Col·locar la meitat dels melindros al fons dels bols individuals o tasses al gust, cobrint-los amb la meitat de la barreja feta amb els ous i col·locar la resta dels melindros. Cobrir-ho tot amb la part sobrant de la barreja.
Empolvoreu el Tiramisú amb el cacau Nesquik en pols utilitzant un tamís.
Cobrir amb paper de forn (perquè no agafi olors del frigorífic).
Deixar reposar a la nevera almenys durant 4 hores (ideal és que reposi durant unes 10 hores).
Buon Apetitto!!