Bellaterra Gourmet comparteix la recepta de “Berlines esponjoses” a l’estil de l’Angi.

Berlines esponjoses a l’estil de l’Angi|BELLATERRA GOURMET
Ingredients:
500 g de farina qualitat 000
2 rovells d’ou de granja 0
350 ml de llet de vaca
2 sobres de sucre vainilla
un pols de sal
pell de llimona
1 cullerada de sucre
30 g de llevat fresc o 10 g de llevat sec
10 g de sucre en pols de vainilla
oli de girasol per fregir
Preparació:
Barregeu el llevat amb una cullerada de sucre i la llet tèbia i deixeu-lo una estona, fins que s’escumeixi.
A continuació, bateu bé amb els rovells i 300 g de farina amb una batedora. Afegiu sal, sucre vainilla, la pell de llimona i la resta de farina.
Pastar perquè quedi una massa elàstica i suau. Deixar reposar 30 minuts.
Després del llevat, la massa de les Berlines esponjososes s’estén sobre una safata enfarinada d’un gruix aproximat d’un dit. Talleu les rodones amb una forma especial o un got amb vores fines.

Les berlines de l’Angi són aproximadament de 6 cm de diàmetre|BELLATERRA GOURMET
Fregir les berlines esponjoses:
Escalfeu bé l’oli i poseu els bunyols a l’oli calent i baixeu el foc al mínim.
Gireu les berlines a l’altre costat i, quan es tornin daurades traieu-les i depositeu sobre els tovallons absorbents, agiteu-les lleugerament i poseu-les en un bol i espolseu-les amb sucre en pols de vainilla encara calent.
Suggeriment de servei
Aquestes meravelloses berlines esponjoses es poden farcir amb melmelada o gaudir-les senzills, amb pols de sucre.
Què significa realment “Berlines esponjososes?” Vol dir que el seu nucli està airejat, amb forats.
Bon profit i bona cuina‼️