Bellaterra Gourmet us recomana una empresa seria amb registre sanitari que treballa el millor bacallà dessalat tradicional (És la 3a generació dins el món del bacallà)

Normalment serveixen a restaurants de prestigi de Catalunya, com Can Ferran (Sant Quirze), Lasarte i Xavier Pellicer (Barcelona), Fonda Europa (Granollers), Nandu Jubany (Calldetenes), Lluerna (Santa Coloma de Gramanet), etc., etc.,
Ara us el poden servir des de Sant Cugat fins a la porta de casa vostra de Bellaterra (Cal que feu una comanda mínima de 1 kg de quanselvol tipo de bacalla, i transferència bancària el dia abans) Per evitar contagis no s’acceptaran diners en efectiu ni targetes de credit.

Preus per servir a la porta de casa vostra:
Llom Extra trossos 240gr aprox a 30,8€/Kg
Tripas i cocotxes a 25,5€/Kg
Esqueixada Extra (per empedrats, xatonades…) 20,9€/kg
Esqueixada normal (croquetes, bunyols, brandades) a 15,4€/kg
Penca Pulida 19,8€/kg
Llomets per arrebossar de 180gr aprox a 20,9€/kg
Esta tot desalat al punt, nomes falta descongelar i cuinar.
El llom extra i els llomets van envassats individualment, les cocotxes i la tripa en paquets de 1kg aprox i l’esqueixada en paquets de 500gr aprox.
WILDFISH SANT CUGAT
(BETH MARTÍ CODINA)
☎️ Comandes 626 033 914