Inscriu-t’hi fins el 31 d’agost (inclòs)
Treballaràs a l’IRTA de Sant Carles de la Ràpita 👉 https://t.co/RIjVIpzT23

La finalitat de l’entitat és contribuir a la modernització, a la millora i l’impuls de la competitivitat, al desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari, agroforestal, aqüícola i pesquer, i també dels directament o indirectament relacionats amb el proveïment d’aliments sans i de qualitat als consumidors finals; a la seguretat alimentària i a la transformació dels aliments, i, en general, a la millora del benestar i la salut de la població.

La seu de l’IRTA i dels seus serveis corporatius és a Torre Marimon, a Caldes de Montbui. Disposa de centres propis a Barcelona (IRTA Cabrils, IRTA CReSA), Lleida (IRTA Fruitcentre, Estació Experimental de Lleida, IRTA Lleida Agrònoms, Granja Experimental d’Alcarràs), Tarragona (IRTA Sant Carles de la Ràpita, IRTA Mas Bové, Estació Experimental de l’Ebre) i Girona (IRTA Monells). A més, l’IRTA està consorciat amb el CRAG, el CREDA i Mas Badia.
El 2018, el personal propi de l’Institut està format per 628 persones (185 personal RDT), i juntament amb el personal vinculat i els doctorands arriba a un total de 810 persones.
Josep Tarragó i Colominas va ser el fundador de l’Institut i primer director general de l’IRTA fins 2008. El va rellevar Josep Maria Monfort i Bolívar, que va ser director de 2008 a 2018. Des de juliol de 2018 ocupa el càrrec el Dr. Josep Usall i Rodié.
L’estructura científica de l’IRTA consta de 5 àrees de programes de recerca fonamentals: Indústries Agroalimentàries, Producció Vegetal, Producció Animal, Agrosistemes i Medi Ambient, i Economia Agroalimentària.
Font: IRTA, Wikipèdia,