• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Junta veïnal EMD Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Bellaterra (Vallès Occidental), des de l'any 2009, "Informació global sense ànim de lucre" FACTA NON VERBA X BELLATERRA

Feeds:
Entrades
Comentaris

BELLATERRA GOURMET: Massimo Pignata obre el seu nou obrador Delacrem de Barcelona

30 Juliol 2019 per FLPT

“Delacrem Puro Gelato natural obre un nou obrador a Passeig de Sant Joan, 59 de Barcelona”

Massimo Pignata, alma mater de la Delacrem, puro gelato natural de Barcelona |CEDIDA

Segons informa Belen Parra, el mestre de la Gelateria Delacrem, Massimo Pignata, acaba d’obrir l’Obrador que portava dos anys buscant a Barcelona. Després del emplaçat al soterrani del seu concorreguda gelateria del carrer Enric Granados, 15 l’italià mostra ara a la vista de tots el pas a pas del seu procés creatiu al Passeig de Sant Joan, 59. En un local prou gran com per albergar la producció de les dues gelateries i servir així mateix per a la degustació de producte, Pignata desenvolupa sabors innovadors com el sorbet d’albercoc rostit amb romaní o la novíssima crema de safrà.

“Aquest nou obrador suposa també un estímul perquè em permetrà diversificar la producció i idear i crear sabors nous, tant per Delacrem com fins i tot a la carta per a altres clients”, apunta Pignata.

En l’actualitat, de la seva obrador surten gelats per a 40 restaurants de Barcelona, a més dels que es destinen a la venda directa a l’establiment. Entre clàssics com el de pistatxo o el de maduixa en temporada són ja 22 sabors diferents dels que ofereix Delacrem en la nova gelateria. Tots elaborats in situ a partir del producte fresc que Pignata adquireix cada dia al veí Mercat de la Concepció.

Com en anteriors edicions, Delacrem participarà en el proper Tast a la Rambla amb sabors sortits de l’Obrador del Passeig de Sant Joan, però també a través del taller d’gelateria amb degustació inclosa que impartirà Pignata personalment.

NOTA: No ens cansem de repetir que el gelat de festuc, natural i torrat, (sense colorants), és el millor que hem tastat mai, fins i tot a Itàlia. El llitre per emportar el venen a 17€. Inmensa la gran qualitat

Terrines Delacrem Puro Gelato d’un llitre, per emportar|BELLATERRA GOURMET

Obrador Delacrem/Puro Gelato

Passeig de Sant Joan, 59

08009 Barcelona

http://www.delacrem.cat

☎️93 450 71 19

Comparteix això:

  • Feu clic per compartir al Facebook (S'obre en una nova finestra) Facebook
  • Feu clic per compartir a X (S'obre en una nova finestra) X
M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat Barcelona, Gelateria Delacrem, Massimo Pignata |

  • Juliol 2019
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
    « juny   ag. »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Junta veïnal EMD Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Reblog
  • Subscriure's Subscrit
    • BELLATERRA.CAT
    • Uneix altres 31 subscriptors
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Subscriure's Subscrit
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Gestioneu les subscripcions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    %d