Recepta Angi de Peus de porc a la catalana amb rovellons botons
Peus de porc a la catalana amb rovellons botons |BELLATERRA GOURMET
Ingredients per fer el brou i coure els peus de porc (Durants uns 25 minuts):
2 mitjos peus de porc per persona
4 pastenagues
1 xirivia
1 porro
2 branquetes d’api
2 fulles de llaure
6 grans d’all
Sal i pebre
Per fer la salsa (pasar pel turmix els següents ingredients) :
1 ceba de Figueres
6 grans d’all
2 tomàquets grans
1 cullera de pebre vermell dolç
1/2 cullera de cafè de canyella en pols
1 cuadrat de xocolata negra
Romaní fresc
Farigola fresca
2 fulles d’alfàbrega fresca
Julivert picat
70 grams d’avellana torrada de Reus (picada en morter)
1/2 got de garnatxa de Terra Alta
50 grams de pa ratllat
Sal i pebre
Forn a 200 graus:
Posar els peus de pocs i els rovellons botons en una cassola de fang, coberts amb la salsa i el pa ratllat (durant uns 30 minuts).
Suggeriment del celler:
Acompanyar-lo amb una garnatxa negra Via Terra Edetària (D. O. Terra Alta), reservat de la salsa dels peus de porc.
Bon profit, bona cuina i salut‼️