Feeds:
Entrades
Comentaris

Archive for 28/06/2024

L’empresa Mon Vertical i responsables d’obres de la UAB porten el dia explicant la reobertura d’accés a la UAB, quan encara no s’ha presentat i votat al Ple de la Junta Veïnal de l’EMD de Bellaterra.

Món Vertical i UAB al pont de Can Miró informant de la reobertura

Cal recordar que en hores punta, l’accés a la UAB pel carrer Can Miró, l’utilitzen més de 700 cotxes, des de la carretera BV-1414, en contra dels objectius de mobilitat de Bellaterra aprovats en ple durant la presidència de Ramon Andreu (GXB). De moment, l’actual president Josep Maria Riba (BE), no diu res ni aporta cap nota de premsa oficial en nom de l’EMD de Bellaterra, una posició més que segueix indignant al veïnat, que el dia 27 de juny van fer pública l’oposició al projecte de trànsit del Camí Antic a través de 5 carrers més de Bellaterra.

Cal molta més transparència per ser de veritat una EMD DE PRIMERA com mereixen les famílies de Bellaterra!

Read Full Post »

Bellaterra, 28 de juny de 2010

La participació a la consulta sobre la independència feta el dia 20 de juny ha estat del 32%. Això significa que 1 de cada 3 bellaterrencs ha vingut a votar al col-legi electoral de la Plaça del Pí (Plaça de l’Estació dels FGC), o ho han fet mitjançant el vot anticipat.

📷 Imatge de Bellaterra Decideix creada per Bellaterra.Cat

RESULTATS

Participació: 31,78% (691 vots)

Vots sí: 92,04% (636 vots)

Vots no: 7,23 (50 vots)

Vots en blanc: 0,43 (3 vots)

Vots nuls: 0,28 % (2 vots)

Recordem que la població amb dret de vot a Bellaterra EMD, és al voltant de 2,200 persones.

Ara toca superar la crisi i servir a les 3000 persones del nostre poble, fent creixer tot el Comerç de Bellaterra EMD!!

Bellaterra EMD és de totes i tots, és casa teva! Estima la professionalitat europea del  nostre modern comerc!

Read Full Post »

Per Josep A. Martínez Llorach, veí de Bellaterra i membre de l’Associació BV-1414

Projecte de mobilitat de l’EMD de Bellaterra 📷 BELLATERRA.CAT

LLUÍS TORRES|Compartim una nota d’opinió que hem rebut del nostre veí en Josep A. Martínez Llorach, que com membre de l’Associacio BV-1414, analitza la proposta de Josep Maria Riba Farrés, president de l’EMD de Bellaterra, pel partit polític Bellaterra Endavant (BE), que va sorprendre públicament quan va afirmar davant del veïnat de Bellaterra present al Centre Cívic de la Plaça Maragall, que el seu projecte de canvi de mobilitat s’havia consensuat amb les Associacions i Entitats de Bellaterra.

A més a més, Riba va dir al veïnat que si no estaven assabentats dels canvis era perquè no eren de cap Associació i no seguien les notícies, com si fos obligació del veïnat i no de l’EMD informar amb transparència i fer-ho puntualment. Cal recordar que l’EMD no envia notes de premsa als pocs mitjans de comunicació de Bellaterra, el que ho converteix en una anormalitat totalment antidemocràtica. Només el règim dictatorial de Franco ho practicava amb els seus més propers.

Campanyes cíviques de l’Associació Bellaterra BV-1414 📷 ARXIU BELLATERRA.CAT

OPINIÓ DE JOSEP A. MARTÍNEZ LLORACH (Josep A. Martínez Llorach, és veí de Bellaterra i membre de l’Associació BV-1414)

Bellaterra, 28 de juny de 2024

Com sabeu, el passat dia 26 de juny es va fer una reunió informativa respecte a les obres/modificacions que es faran al Camí Antic. Aquestes obres, conseqüentment afectaran el trànsit per zones fins ara tranquil·les.Durant la reunió, el president de l’EMD va dir diverses vegades que aquest projecte havia estat consensuat amb les associacions de Bellaterra. No és el cas, perquè com a membre de l’Associació BV-1414, puc afirmar que a l’esmentada associació no se li va demanar cap opinió ni consens.

Voldria recordar, que qualsevol mesura o projecte referent al trànsit, ha de ser consensuada i aprovada per tot el veïnatge que pugui ser afectat.

Hem de ser conscients que qualsevol modificació que es faci en un lloc concret afectarà la resta de la població.

La gimcana que suposarà el fet de transitar ( sentit Sant Cugat) per Josep Sentis, Abad Oliva i Terranova, farà que un considerable nombre de vehicles incrementin el trànsit a la ja malmesa BV-1414.

Carretera, que des de fa molt de temps, està pendent d’actuacions destinades a reduir la seva perillositat.

Si se’m permet, voldria recordar que l’EMD, és un Ens que ens ha de representar a tots.

Salutacions

Josep A. Martínez Llorach

Bellaterra

Read Full Post »