Feeds:
Entrades
Comentaris

Archive for 30/05/2024

Read Full Post »

Bellaterra, 30 de maig de 2024

L’EMD Bellaterra no transmet els plens en directe

Ple de la Junta Veïnal de l’EMD de Bellaterra 📷 CEDIDA

Sorprèn i molt que Josep Maria Riba, president de l’EMD de Bellaterra no compleixi el que signa en les cartes de convocatòries oficials dels. Plens de les Juntes del Veïnat de Bellaterra. Segons s’anuncia, “aquests plens es podrán seguir en directe a través de la seva pàgina oficial al Facebook”.

Ara es compleix un any de quan el seu partit polític Bellaterra Endavant va guanyar la presidència de l’EMD. i és demostrable que el veïnat mai ha pogut seguir els Plens pels canals oficials de Facebook o Youtube, (com sí ho respecta puntualment l’Ajuntament de Cerdanyola). Inútil ha estat contactar o fer queixes trucant a l’oficina de l’EMD o per les xarxes socials, el que és del tot denunciable fer-ho través de GAIP, organisme que tracte que les administracions públiques compleixin el que signen i no amaguin la informació pública. Recordem que l’EMD de Bellaterra està pagant professionals que haurien d’ocupar-se de transmetre en directe les activitats oficial, més quant tenen un munt de canals. públics: La mal anomenada i inexistent Bellaterra TV, EMD Informa, 2 canals de YouTube i Facebook.

President i Vocals del partit politic Bellaterra Endavant també estàn presents al grup veïnal X Temes de Bellaterra, però mai responen a les moltes denúncies veïnals diàries sobre la deixadesa de l’espai públic. Facta Non Verba X Bellaterra!

FRANCESC LLUÍS PÉREZ

Font: Tot Cerdanyola

Read Full Post »

Bellaterra, 30 de maig de 2024

ESCATS per J.G.Santanach

Recordeu l’eslogan utilitzat en la darrera campanya electoral? «De la desidia… a una altre Bellaterra».

Ens ho deien el mes de Maig de 1987. Doncs bé tres anys després, continua la desidias (fotos comparatives 1 i 2).

📷 L’ESQUIROL DEL VALLÈS
📷 L’ESQUIROL DEL VALLÈS

Dels vuit punts assenyalats en el folleto electoral i que servian per desenvolupar l’eslogan, el resultat després de tres anys ha estat: 7 «desidies més aumentades i només una a mitge solució.

«UNS» diuen: No es pot fer res més. «ALTRES»: No existeix conexió entre el cap de la nostra representació Municial (Regidor) i les entitats locals.

«El “poble” pensa»: Tot esta pitjor i… han passat TRES ANYS!!

Dins de poc temps tindrem novament campanya electoral i veureu com tornaran a prometrens coses, com les que ens van prometre fa tres anys, encara que saben molt bé que no tenen res a fer-hi que continua la desconexió entre Regidor i Entitats.

Es efectiu? NO, pero… es un joc divertit, pagant el «poble» clar.

Ens preguntem: No será que la «desidia també ha arribat als nostres representants i a les nostres Entitats?

📷 L’ESQUIROL DEL VALLÈS
📷 L’ESQUIROL DEL VALLÈS

Dues fotografies més de l’ordenació vial de Bellaterra(?). Es pot veure i comprobar perfectament el total bloqueig de l’entrada a dues vivendes, (una amb gual i l’altre la porta de entrada) fotos 3 i 4. Curiosament aixó continua passant en els carrers Joan Fàbregas, Lluís de Ábalo, Plaça del Pi, Plaça Maragall i ara comença al carrer Ramon Llull. Podria es- ser que qualsevol dia els veïns d’aquests carrers busquessin pel seu propi conta mides alternatives directes en defensa de la seva tranquilitat. Per qué, senyors, aquest veïns, també han vingut a viure a Bellaterra per gaudir de pau i tranquilitat. En la fotografia nº 5 es pot comprobar com un camió esta fent marxa enrera, perque enfront de l’Esglesia l’hi era del tot impossible pasar.

📷 L’ESQUIROL DEL VALLÈS

Hem sentit un brogit, que recull perfectament el nostre pensament i forma d’entendre la Bellaterra del futur. Una total independència aconsseguida conjuntament amb la Universitat Autónoma, al estil d’Oxford o Cambridge. Els límits de la zona estan perfectament delimitats per accidents reals: Carretera de Bellaterra a Sabadell, Autopista de Sabadell fins el seu encreuament amb la B-30, seguint aquesta fins el terme de Sant Cugat i després seguint fins trobar el terme de Sant Quirze del Vallès, seguint aquest fins a retrobar la Carretera de Bellaterra a Sabadell.

La unió de l’actual Zona Residencial de Bellaterra, el Turó de Sant Pau i Terranova amb la Universitat Autònoma comportaria aventatges  per totes les parts, tan a nivell urbanístic, com administratiu.

Unim esforços fins aconsseguir-ho, recorda bellaterrenc que estem en un bon moment per intentar-ho. No serà res fàcil i ens constarà temps, però sinò ho començem ara, demà no tindrem més remei que entonar el «si no fos».

L’Esquirol del Vallès 📷 ARXIU BELLATERRA.CAT

Font: L’Esquirol del Vallès ( número 33 de 1990), J.G.Santanach

Read Full Post »