• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Des de Bellaterra 2009, informació global sense ànim de lucre. Facta Non Verba X Bellaterra (Vallès Occidental)

Feeds:
Entrades
Comentaris
« BELLATERRA GOURMET: Barcelona “Capital Mundial de l’Alimentació” prohibirà la publicitat de menjar ràpid al carrer
BELLATERRA CULTURA: Costums perduts de tots sants »

BELLATERRA GOURMET: Recepta fàcil Angi de pa casolà fet en paella

30 Octubre 2021 per Viot

Pà casolà d’Angi fet a la paella|BELLATERRA GOURMET

Ingredients per elaborar 4 pans casolans:

-500 grams de bona farina qualitat 000

-25 grams de llevat -2 culleres soperes d’oli d’oliva

-Aigua tèbia -Sal

Preparació:

-Amassar la farina amb l’aigua tèbia, el toc de sal i les dues culleres d’oli d’oliva i el llevat.

-Elaborar 4 boles per 4 pans rodons

-Embolicar-los amb un pany de cotó net sense olors d’altres productes.

-Deixar-los fermentar durant uns 40 minuts en ambient càlid (fins que dobli en seu volum)

-Daurar individualment a foc lent en una petita paella, sense oli

Bon profit i gaudiu d’aquest pa casolà gustós i esponjós fet al moment!

Share this:

  • Twitter
  • Facebook

T'agrada:

M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat BELLATERRA GOURMET: Recepta fàcil Angi de pa casolà fet en paella |

  • Octubre 2021
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    « set.   nov. »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Segueix S'està seguint
    • BELLATERRA.CAT
    • Join 27 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Personalitza
    • Segueix S'està seguint
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    A %d bloguers els agrada això: