Aquesta recepta del Bhaji cruixent està calculat per unes 20 unitats. Desitgem us agradi
Foto: Bellaterra.Cat
INGREDIENTS:
240 g de farinácea de cigrons
1 toc de chile en pols
1 to de curcuma moguda
1 toc de asafètida
100 g de pastanaga tallada a tires fines
100 g de tirabecs tallats a tires fines
50 g d’albergínia tallada a tires fines
6 fulles de curry
Oli per fregir
BARREJAR:
La farina de cigrons, el chile en pols, la curcuma, la asafètida i una mica de sal. Afegir aigua per aconseguir una masa per arrebossat prou consistent per mantenir enganxades les tires unes a altres. Incorporar les verdures i les fulles de curry a la masa.
FREGIR:
En una paella fonda afegir oli fins un terç de la seva capacitat i escalfar a uns 180 graus. Les Bhaji en forma irregular tipo hamburguesa, us han de quedar daurades i cruixents pels dos costats. Deixar escórrer sobre paper de cuina. Bon profit!
Foto: Bellaterra.Cat
Si us cal podeu enviar la vostra consulta al nostre E-mail : info@bellaterra.cat
Deixa un comentari