Bellaterra, 26 de maig de 2025
El duo de Chefs Juanjo Rivera i Javier Mata, -els professionals de cuina d’El Somni del Boig-, ofereixen una carta clàssica modernitzada de base mediterrània, una sàvia combinació de matèria fresca de primera qualitat, que amb seguretat aconseguirà situar-se entre els millors restaurants de tot el Vallès.

LLUÍS TORRES ✍️ A la ciutat jardí de Bellaterra, que va néixer l’any 1930, està ubicat el nou Restaurant “El Somni del Boig”. Tot i que estàn finalitzant els últims tocs i la publicació oficial de la seva pàgina web, així com el canvi l’antic rètol de Can Edo, -que ja tenen encarregat-, segueix conservant un ambient nét, elegant, amb decoració de fonda familiar confortable, -que tants d’èxits va aportar. A la sala dominen les àmplies taules, -rectangulars i rodones-, amb cadires de fusta natural. Entra molta llum natural a través de les moltes finestres amb jardineres plenes de colorides flors naturals, el que fa que l’estada sigui acollidora, agradable, i relaxant, tan necessària en aquest moments tant bojos.

El duo de Chefs Juanjo Rivera i Javier Mata, -els professionals d’El Somni del Boig-, ofereixen una carta clàssica modernitzada de base mediterrània, una sàvia combinació de matèria fresca de primera qualitat, que amb seguretat aconseguirà situar-se entre els millors restaurants de tot el Vallès.
El Chef Juanjo Rivera té molts anys d’experiència als fogons, una acreditada trajectòria professional en restaurants barcelonins de prestigi, com per exemple, el Salamanca, -situat al popular barri de pescadors de la Barceloneta-, i el luxós Via Veneto, -a la part alta de Barcelona-.
La seva preocupació per la màxima qualitat en l’elaboració dels plats, fa que tinguin com a resultat una presentació vistosa i moderna, amb canvi de vaixelles de bonics colors.
L’amabilitat de Fanny i Carles, artífexs del servei de taula, fa que l’estada sigui agradable, còmoda i personalitzada.

Avui hem gaudit del seu Menú Migdia (de canvi diari), -Tot inclòs per 16,50€-. Hem escollit Amanida assortida amb una gustosa vinagreta de mostassa, Amanida estil rusa de Somni, tota ella feta amb verdures fresques, Trinxat de La Cerdanya amb rosta i botifarra negra. De segons una deliciosa fideuà feta al moment, Tendre coixí de porc en salsa demi glace, Truita d’ou amb bolets. De postre en escollit maduixots de temporada amb nata.

Estem segurs que el veïnat de Bellaterra anirà passant el “boca orella”, perquè els seus amics i familiars puguin gaudir “El Somni del Boig”. Especialitzat en marisc, brasa i receptes tradicionals. “Els dissabtes i diumenges cuinen Canelons i Pollastres per emportar”.
A la seva Terrassa-Lounge, -sota l’ombra de les seves frondoses moreres, es pot fer el vermuts i demanar cocktails, tot acompanyat amb unes selectes tapes fredes i calentes.

Disposen de saló per organitzar events i banquets familiars o l’empresa.
Sense dubte, el seu aparcament gratuït a l’aire lliure, és el més ampli de Bellaterra.

EL SOMNI DEL BOIG, Grill & Lounge
Carrer Lope de Vega, 5 (Casa jardí)
(08193 Bellaterra)
☎️ 935929752
reserves@elsomnidelboig.com
http://www.elsomnidelboig.com