Bellaterra, 21 de maig de 2025
Recepta Quiche de 4 formatges suïssos AOP: Appenzeller, Emmental, Gruyère i Sbrinz

Ingredients per a 4 persones
1 pasta de full llesta per estirar
1 llesca i mitja de pernil
100 g de formatge Appenzeller
100 g de formatge Sbrinz
100 g de formatge Gruyère
100 g de formatge Emmental ratllat
1 culleradeta de mostassa
20 cl de crema fresca espessa
3 ous ecològics del 0
herbes de Provença
sal i pebre
Preparació
Preescalfeu el forn a 200 °C. En un motlle de pastís, poseu la pasta de full, deixant el paper de forn a sota. Pinteu la massa amb mostassa. Disposeu harmoniosament tires de pernil, rodanxes de formatge de cabra, petites talls dels 4 formatges OAP de Suïssa
En un bol, bateu els ous ecològics, afegiu-hi la crema fresca de llet i barregeu-ho tot. Afegiu-hi sal i pebre al vostre gust. Empolvoreu-ho amb herbes assortides aromàtiques.
Cobriu-ho tot amb formatge Emmental suís ratllat.
Per finalitzar
Fornejar durant uns 35 minuts (fins que la quiche estigui daurada) i servir immediatament.
Bon profit i bona cuina!