• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Junta veïnal EMD Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Bellaterra (Vallès Occidental), des de l'any 2009, "Informació global sense ànim de lucre" FACTA NON VERBA X BELLATERRA

Feeds:
Entrades
Comentaris

BELLATERRA GOURMET 🧑‍🍳 Visitem el restaurant Les Grands Buffets de Narbonne

28 Setembre 2025 per FLPT

Bellaterra, 28 de setembre de 2025

Louis Privat, el propietari del restaurant Les Grands Buffets de Narbona no està content, ja que l’estan  copiant la seva fórmula gastronòmica fins i tot a l’Àsia! El restaurant líder fora de París, a la ciutat de Narbona, en termes de facturació (14 milions d’euros) i assistència (340.000 àpats a l’any/932 per dia). Té 110 empleats.

Alina, la Maître de’Hotel de la Sala Royal Jean-Baptiste Nolin de Les Grands Buffets de Narbonne reflexada al mirall vintage

LLUIS TORRES✍️Fa un temps, un amic nostre molt Gourmet, -que ha assistit moltes vegades al restaurant Les Grands Buffets de Narbonne-, (sense dubte el bufet lliure del restaurant més famós i visitat de França), ens va obrir les ganes i il·lusió d’anar-hi en família.

Louis Privat, el propietari fundador de Les Grands Buffets de Narbona compleix 72 anys aquest 2025. És el primer restaurant de bufet a discreció que va sorgir a França, que va ser considerat una fórmula nova en aquells temps, s’ha convertit en un dels símbols de restauració més importants de Franca.  Louis Privat és narbonès de naixement, ha portat el seu projecte emprès el 1989, està al cim de l’èxit de restauracio. Un model gastronòmic  únic i irrepetible en aquesta qualitat.

Progrés social significatiu: Un nou balanç a l’àmbit laboral

En un avenç significatiu per a la indústria de la restauració, Les Grands Buffets ha implementat un model laboral innovador: els seus Maîtres d’Hôtel i Xefs de Rang treballaran 3,5 dies a la setmana i tindran 3,5 dies de descans, tot això sense que es vegin afectats els seus salaris competitius.

Aquesta iniciativa forma part d’un compromís continu amb la innovació social que inclou:

L’adopció d’una setmana laboral de 35 hores des del 1998.

Louis Privat, el propietari fundador de Les Grands Buffets de Narbona compleix aquest 2025 els seus 36 anys 📷 CEDIDA

Revisions salarials semestrals que s’ajusten a la inflació per salvaguardar el poder adquisitiu.

Com afirma Louis Privat, propietari fundador del restaurant: “Estem convençuts que el benestar del nostre equip és fonamental per oferir una experiència excepcional als nostres clients”.

Accés al restaurant Les Grands Buffets de Narbonne

Reservar taula no va ser fàcil, perquè normalment cal un llarg temps per la confirmació, però finalment, arribà la confirmació per mail, amb totes les normes i informació per gaudir d’una jornada gastronòmica inoblidable.

Presentació taula Les Grands Buffets de Narbonne
Taula de l’ànec a la premsa de Les Grands Buffets de Narbonne

Recordant que l’esmorzar a França és del tot sagrat i puntual, de 12 a 14h, vàrem sortir del Vallès Occidental al les 08:30h, i l’arribada al Narbonne va ser sobre les 11h, temps suficient per comprar relativament aprop del Restaurant, una bona varietat de formatges de llet crua, difícils de trobar a les botigues Gourmet de casa nostra.

Després de fer uns minuts de cua, accedim a la recepció del Restaurant Les Grands Buffets, dedicat al mestre de cuina universal Auguste Escoffier.

Presenten a la recepcionista la nostra reserva numerada, i ens entaulem a la sala Royal Jean-Baptiste Nolin, inspirada en l’original
de 1670, quan Lluís XIV, que estava en campanya, va demanar al seu majordom que aixequés una tenda cerimonial per a una celebració, en agraïment als seus oficials, a la qual va convidar la Cort.

Sala royal chez Jean-Baptiste Nolin

La rèplica presentada als Grans Bufets permet acollir el públic en condicions que el Rei Sol no hauria renegat… Per seguir els passos del Monarca, es va instal·lar un parquet de roure massís (model Versalles), així com mobles preciosos, com el monumental llum de cristall, canelobres de plata que, a la nit, creen una atmosfera que es podria pensar que ha sortit directament de Barry Lyndon, l’obra mestra de Kubrick.

Múltiples fonts de llum, amagades en els miralls i altres elements decoratius, permeten il·luminar els  diferents salons com per miracle, d’una manera gairebé invisible.
Una impressionant paret verda refresca el menjador a l’estiu. Un detall sofisticat, el so de l’aigua corrent sobre la vegetació dóna la il·lusió de sopar a l’aire lliure…

Grand buffet d’ostres i salmó
Detall de Les Grands Buffets de Narbonne


LES GRANDS BUFFETS DE NARBONNE

Freds
– Assortiment de tapes per fer l’aperitiu
– Crudités  Bio seleccionades i vinagretes
– 9 diferents Foie-Gras acompanyats de pa d’espècies, confitura de figues i gelé de vi d’Oporto (cada especialitat indicada amb una petita etiqueta plastificada informativa).
– Xarcuteria assortida i terrines amb 9 varietats de pernils curats de França, Itàlia i Espanya, (tallats amb ganivet al moment)
– Les safates Royal de marisc i salmó
– La Cascada de llamàntols amb les seves salses.

Cuiners preparants els plats calents al moment a els Grands Buffets de Narbonne
Tournedo a la Rossini de Les Grands Bufets de Narbonne

PLATS CALENTS

L’ànec a la sang (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Llagosta a l’americana, l’especialitat del xef (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
La llebre reial (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Rèmol salvatge rostit sencer amb mantega blanca (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Vol-au-vent de lletons amb múrgoles (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Els grans cargols de Borgonya (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Cuixa de xai rostida (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Filet d’orada amb anís estrellat (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Cap de vedella amb salsa ravigote (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Tournedo Rossini (filet de vedella) amb salsa de Porto i Foie-Gras (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició 1907)
Vieires a l’estil de Nantes (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
La costella de vedella (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Granotes saltades amb herbes (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Guatlla farcida de foie gras (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Garrí a l’espit (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Truita amb bolets ceps o simple amb ous ecològics (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Escalopa de salmó amb agrella (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Foie gras d’ànec fregit i pasta de full amb bolets ecològics (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Ala de rajada amb tàperes i pomes a l’anglèsa (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Magret d’ànec amb bolets ceps
Ostra calenta amb sabaió de Muscat de Rivesaltes (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Blanqueta de vedella a l’antiga (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Filet de vedella i la seva salsa a escollir: Bearnesa / Mostassa / Pebre / Roquefort o Marchand de vin
Quenelle de lluç casolana amb cullera en salsa Nantua (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
El veritable cassoulet de Castelnaudary Les Grands Buffets, l’ambaixador del cassoulet de Castelnaudary
5A andouillette i la seva salsa de mostassa (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Fetge de vedella saltat amb julivert (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Ou escalfat ecològic amb bolets del bosc i gust de tòfona (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Estofat de vedella (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Tripes a l’antiga (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Sopa de ceba amb brou de bolets ceps i porto
Calamars fregits amb julivert
Os de medul·la amb flor de sal de Guérande
Foie gras escalfat amb crema de bolets ceps (inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Musclos gratinats amb allioli
El ronyó de vedella cuit amb el seu propi greix (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Bistec de vedella picada
Gambes salvatges flambejades amb pastis (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Anxoves fregides petites (Guia culinària A. Escoffier edició 1907)
Guisat de sípia, a l’estil de Sète
Ronyons en salsa Madeira (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Timbal de musclos amb safrà (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Estofat de senglar (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Bolets de París ecològics fregits
Gratinat de patates dauphinoise (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)

La taula més gran de formatges del món de Les Grands Buffets de Narbonne
Degustació dels Foie-Gras de Les Grands Buffets de Narbonne

LA TAULA DE FORMATGES MÉS GRAN DEL MÓN (Recor Guia Guinness)

Plat excepcional dissenyat per Xavier Thuret, el millor formatger de França, i Jane Privat

SELECCIÓ DE 111 FORMATGES

Els grans clàssics
formatges occitans
Formatges de cabra i ovella
Formatges pudents
Pasta premsada
Formatges inusuals
Roquefort i formatges blaus
Formatges curats
Formatges a cullerades
Formatges del món

Els dolços de Les Grands Buffets de Narbonne
Souflés de Grand Marnier de Les Grands Buffets de Narbonne 

PASTISSOS I DOLÇOS

Sant Honorat (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Pastís de bescuit de xocolata orgànica amb xarop de xocolata (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Paris-Brest amb praliné (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Tarta Bergère de pera i ametlles (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
La Feuilletine de Xocolata Reial
El rus (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
El tap de suro savarin borratxo de rom (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
La tarta Tatin “Demoiselles”(Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Blanc mange de llet de coco amb coulis de fruita de la passió (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Entremet del Mont Blanc amb castanyes i crema chantilly (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Postres de castanya de l’Ardèche (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
L’Òpera “Garnier” (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
La tarta Tropézienne (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Flam de caramel (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Grenoble amb xocolata i fruits secs (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Crema Catalana cremada amb sucre moreno (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Peres escalfades en vi rosat del Domaine de Fontenelles (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Pomes Gala orgàniques caramel·litzades al forn (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Macedoina de pinya macerada amb llima (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907, recepta)
Arròs caramel·litzat (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Ous a la neiege (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Prunes macerades en vi hipocras (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Pasta de full jesuïta amb glaça reial (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
El petit pastís de viatge amb prunes (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Macedònia de fruita fresca amb xarop de menta (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Selva negra Bosc amb Amarenes Confitades (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)

Boutique La Glace de Les Grands Buffets de Narbonne

Boutique de Postres gelades
La Copa Nelly Melba (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
El tall de pera Belle Hélène (Creació d’Auguste Escoffier)
Profiterols amb xocolata (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
La tassa de xocolata de LiegeI (nspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
La tassa de cafè de LiejaI (nspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Merengue Vacherin, fruita confitada i panses macerades amb rom (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Torró gelat amb coulis de fruits vermells (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Suflé congelat del Grand Marnier (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
La Copa dels Grands Buffets (Inspirat en la guia culinària d’A. Escoffier, edició de 1907)
Omelette norvegien Flambée (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
El Trou Normand
La Copa del Coronel
Pinya glaçada (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Llimona glaçada (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Taronja glaçada (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Coco glaçat (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
La copa Marc de Champagne (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)

Chef de rang preparant les Crêpes Flambées de Les Grands Buffet de Narbonne


Postres flambejades
Crêpe Suzette flambejades (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Plàtan flambejat amb rom (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Omelette Alaska (Guia culinària A. Escoffier, edició 1907)
Cafè irlandès

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Horaris:
Els Grands Buffets estan oberts al públic els 365 dies de l’any, cada dia en els horaris indicats a continuació.
Servei de dinar:
Les Grands Buffets obre els dinars de 12:00 a 13:30 i tanca les portes a les 16:30, moment en què es demana als clients que deixin les taules i abandonin l’establiment per poder endreçar i netejar per al servei del vespre.
Els bufets tanquen a les següents hores:
15:00: Tanquen els bufets d’entrants
15:30: Tanquen els bufets de rostit i plats calents
16:15: Tanquen els bufets de formatges i postres
Servei de sopar:
Les Grands Buffets rep els clients per sopar de 19:15 a 21:15 i tanca les portes a mitjanit, moment en què es demana als clients que deixin les seves taules i abandonin l’establiment.

Tarifes – Un preu per a tot.
Les Grands Buffets ofereix un menú de “bufet gourmet lliure” a un preu únic.
Política de preus per a un àpat fins al 30 de setembre de 2025
Política de preus dels àpats vigent a partir de l’1 d’octubre de 2025
Tots els vins a preus de productor!
Les ampolles de vi o xampany servides a taula tenen el mateix preu que al productor!* 
Només acceptem pagaments en efectiu i amb targeta de crèdit (Visa, Mastercard). 
*Només per a vins oferts per emportar i que figuren a la carta de vins.
Un servei de transport gratuït, el Citadine 2, també serveix l’estació de tren i la parada Parking Relais Maraussan durant el dia, situada a 150 m dels Grands Buffets.
Rutes – Com arribar
Venint des de l’autopista A9, agafeu la sortida 38 “Narbonne Sud” , després del peatge gireu a la dreta direcció “Centre Ville”, després a la 3a rotonda agafeu la 2a sortida a la dreta “Les Grands Buffets”. 
Un gran aparcament gratuït us permet aparcar davant del restaurant Les Grands Buffets. Venint amb tren des d’Espanya o França amb RENFE (5 hores des de Madrid, 1 hora i 50 minuts des de Barcelona, ​​1 hora des de Figueres), des de França amb Intercité i SNCF. L’estació de tren de Narbona es troba a 30 minuts a peu del restaurant Les Grands Buffets, 10 minuts amb autobús, 10 minuts amb taxi i cotxe de lloguer privat.
Font: Les Grands Buffets de Narbonne















Comparteix això:

  • Feu clic per compartir al Facebook (S'obre en una nova finestra) Facebook
  • Feu clic per compartir a X (S'obre en una nova finestra) X
M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat Bellaterra Gourmet |

  • Setembre 2025
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
    « ag.   oct. »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Junta veïnal EMD Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Reblog
  • Subscriure's Subscrit
    • BELLATERRA.CAT
    • Uneix altres 31 subscriptors
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Subscriure's Subscrit
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Gestioneu les subscripcions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    %d