• Pàgina d'inici
  • Guia dels Comerços de Bellaterra
  • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
  • Junta veïnal EMD Bellaterra
  • Telèfons interès Bellaterra

BELLATERRA.CAT

Bellaterra (Vallès Occidental), des de l'any 2009, "Informació global sense ànim de lucre" FACTA NON VERBA X BELLATERRA

Feeds:
Entrades
Comentaris

BELLATERRA GOURMET: Pa i Punt, l’Obrador del Mig de Sant Quirze, un somni fet realitat amb massa mare

23 Agost 2023 per FLPT

LLUÍS TORRES|Pa i Punt, l’obrador artesà de Sant Quirze del Vallès fa realitat l’expressió popular “Al pot petit hi ha la bona confitura”, usada per a lloar l’excel·lència, la boniquesa, etc., d’una persona petita o, per extensió, de qualsevol cosa menuda feta amb qualitat, honestedat i saviesa professional.

Assortit d’especialitats del Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès

Aquest és el cas de Pa i Punt, que no podem dir es tracti d’un forn clàssic, ja que tot el seu espai està dedicat a la Joia de Corona que és l’elaboració de pans especial, sempre amb la base de massa mare fermentada en fred.

Aniol i Rita, amb l’ajuda de Cristina van fer posible el seus somnis d’obrir el petit obrador artesà, aquell mes de març de 2021. Per la seva constancia i qualitat, podem dir que a l’Obrador Pa i Punt se li pot fer servir aquest dit per indicar que es valora més la qualitat que no pas la quantitat.

Rita, cosina d’Aniol, despatxant a l’Obrador Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès

L’Obrador de pa artesà Pa i Punt ho elabora tot amb farines ecològiques i de proximitat fermentades amb massa mare i llargues fermentacions en fred. També ofereixen cerveses artesanes, kombutches de Lleida i formatges artesans de llet crua especials.

Tal com diu l’Aniol al seu Linkedin, és un professional amb formació en cuina que va començar amb la investigació i formació al món dels fermentats, especialment al món del forn i paral·lelament al de la cervesa. Un jove molt motivat i inquiet per formar-se i aprendre. Una persona amb facilitat d’aprenentatge, molt adaptable, amb bon caràcter i molt sociable. Els seus estudis l’han fet desenvolupar l’hàbit del treball i l’esforç tan individualment com en equip, i es considera una persona assertiva, responsable i emprenedora, que el temps li ha donat la raó i l’èxit, dia a dia, quan de bon matí entra al seu estimat obrador Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès.

Poc abans d’acabar el confinament que tothom recorda, l’Aniol va dedicar part del seu temps a fer receptes a casa seva. Tot d’una, es va començar a interessar en el món de les masses fins que va decidir formar-se a través de llegir molts llibres i també a la Baking School de Sabadell.

Aniol i Rita del Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès, amb les seves obres gastronòmiques

Mentrestant, va començar a engegar el projecte de Pa i Punt amb la idea de crear un producte de qualitat que fos ecològic, artesanal i ple d’il·lusió i amor cap a la feina ben feta, dit i fet, el boca orella ha arribat als amants del pa artesà per tot el Vallès.

És per aquest motiu que, a mesura que va passant el temps, continuen treballant i renovant les seves receptes per poder oferir un producte saludable, que s’adapti als valors i que no continguin millorants ni additius innecessaris.

Aniol amb el Pa de coca i de pagès a l’Obrador Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès

Gràcies a la feina, suport i ajuda de família i amics, es va poder tirar endavant la idea del que son avui en el món del pa de qualitat a tot el Vallès.

A poc a poc, i amb la confiança de totes les persones que l’han gaudit dia a dia, han pogut anar creixent fins al punt que a finals de juny passat es va incorporar el Marc, un pilar imprescindible que s’encarrega de preparar dolçaines i de rebre cada tarda, amb un somriure, per atendre i fer-nos entrega de les comandes.

Panets Menorquets de Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès

També, a principis d’any han fet la família una mica més gran, gràcies a la Cristina, que s’encarrega de preparar les vostres comandes i de donar un cop de mà a l’Aniol a l’hora de preparar els pans. Gràcies a ella, estàn fent els Panets Menorquets que tant agraden.

“Seguim somiant amb el Pa de Coca i els Panets Menorquets, inoblidables de tots els que hem tastat per Catalunya.

PA I PUNT, L’OBRADOR DEL MIG Carrer del Mig, 33, Local C. (08192 Sant Quirze del Vallès)
COMANDES ☎️ 722 33 39 00

Comparteix això:

  • Feu clic per compartir al Facebook (S'obre en una nova finestra) Facebook
  • Feu clic per compartir a X (S'obre en una nova finestra) X
M'agrada S'està carregant...

Arxivat a Bellaterra | Etiquetat Bellaterra Gourmet, Pa i Punt, Sant Quirze del Vallès |

  • Agost 2023
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  
    « jul.   set. »
  • Pàgines

    • Guia dels Comerços de Bellaterra
    • Guia dels Restaurants Jardí de Bellaterra
    • Junta veïnal EMD Bellaterra
    • Telèfons interès Bellaterra
  • contacta'ns

    • info@bellaterra.cat

Bloc a WordPress.com.

WPThemes.


  • Reblog
  • Subscriure's Subscrit
    • BELLATERRA.CAT
    • Uneix altres 31 subscriptors
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • BELLATERRA.CAT
    • Subscriure's Subscrit
    • Registre
    • Entra
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • Visualitza l'entrada al Lector
    • Gestioneu les subscripcions
    • Collapse this bar
 

S'estan carregant els comentaris...
 

    %d