Can Edo de Bellaterra es va inaugurar l’any 1967, el mateix any que el Via Veneto de Barcelona, restaurant emblematic d’Oriol Regàs i la seva troupe de la Gauche Divine del Bocaccio
Can Edo, el prestigiós restaurant de Bellaterra tanca definitivament les portes després de 50 anys de servei. Segons han comunicat a la seva web els seus titulars Maria Rosa i José Manuel, ho fan per jubilació i coincidint amb la crisi del sector per la pandèmia del Covid-19.

L’any 1964, en Francesc i la Rosa, pares de les actuals germanes Maria Rosa i Montse Edo, propietàries, van decidir de vindre a viure a la casa del Carrer Lleó XIII de Bellaterra. En aquell moments hi havien molts treballadors que feien l’autopista i els hi demanaven de fer entrepans per dinar. Aleshores van decidir d’obrir un restaurant.

“El 1989 Can Edo va fer una gran ampliació, oferint totes les comoditats amb un gran menjador, salon privats i ampli aparcament exterior“.
Francesc Edo s’estableix a l’entrada de Bellaterra l’any 1967, tocant a l’AP7 i B-30 i monta el Restaurant Can Edo. Al seus inicis va ser una casa de queviures, fins que els treballadors que feien l’autopista, després de moltes demandes de teca, van demanar de transformar-lo en Can Edo, tot un acreditat restaurant.

Des de Bellaterra. Cat us donem les gràcies per tanta dedicació personal i professional. Can Edo romandrà sempre en el nostre record, i els moments gastronòmics inoblidables. Bona jubilació i gaudiu la vida amb salut!